Szalai Ádám

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya Szalai Ádám bejelentette hogy lemondja szereplését a nemzeti együttesben. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya már csak a pénteki és a hétfői Nemzetek Ligája-meccseken fog pályára lépni címeres mezben.


People Photos Football Match Football Image Sequence

A Basel 84-szeres válogatott csatára ezt a szerdai rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be írja a 24hu.

. Még több friss hír. A soron következő két Nemzetek Ligája-mérkőzés után visszavonul a válogatottságtól Szalai Ádám. Tiszteletlennek tartom velem szemben hogy négy-öt.

1 day agoAz Olaszország elleni 20-s vereséggel végződő Nemzetek Ligája-csoportdöntőt követően visszavonult Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatottól. 1 day ago0 views 72 likes 17 loves 3 comments 4 shares Facebook Watch Videos from UEFA Champions League. A Basel 34 éves csatára nem mindennapi keresztnevet választott gyermekének hiszen a fotó tanúsága szerint Szalai Efimia Anna lett az augusztus 26-án született kislány neve.

Outrageous finish from Hungary captain Ádám Szalai A draw tonight vs Italy will take. Nagyon várlak írta akkor Ádám. A bejegyzés megtekintése az Instagramon.

Alkalommal lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatottban így megelőzte Puskás Ferencet a legendás Aranycsapat kapitányát illetve utolérte a lista hetedik helyén Grosics Gyulát az Aranycsapat kapusát. A 34 éves csatár szerdai sajtótájékoztatóján közölte hogy pénteken a németek és hétfőn az olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozó lesz az utolsó két meccse címeres mezben. Szalai Ádám visszavonul a válogatottságtól.

A sajtóban korábban megjelent hogy a visszavonulását fogja bejelenteni ezt pedig kikérte magának tiszteletlenséget emlegetett. A sportoló akkor egy gólörömös fotót tett közzé a közösségi oldalán ezzel egybekötve kürtölte szét az örömhírt hogy párjával gyermeket várnak. Szalai Ádám márciusban különleges módot választott arra hogy közölje a világgal apa lesz.

Percben szerzett találat után nem lőttek több gólt de nem is került az ellenfél labdája a magyar kapu hálójába. Szalai Ádám bejelentette hogy lemondja szereplését a nemzeti együttesben a németek és az olaszok elleni találkozó lesz az utolsó két meccse címeres mezben. Megszületett Szalai Ádám kislánya derül ki a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának vasárnapi Instagram-bejegyzéséből.

1 day agoSzalai Ádám nevét zengte napokon át sok magyar miután a focista góljával pénteken Lipcsében a magyar labdarúgó válogatott 10-ra legyőzte a németeket. A mieink csapatkapitánya a lefújás után beszédet mondott a szurkolóknak. A magyar fociválogatott csapatkapitánya még márciusban osztotta meg a nagyvilággal hogy hamarosan apa lesz.

1 day agoA csapatkapitány Szalai Ádám hétfőn az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen 86. MTIKovács Anikó A 34 éves csatár szerdai sajtótájékoztatóján közölte hogy pénteken a németek és hétfőn az olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozó lesz az. Megszületett Szalai Ádám kislánya Forrás.


Adam Szalai Entrenamiento Cantera


Szalai Adam Bundesliga 1 1 Fsv Mainz 05 Football Players Sports Jersey Football


Magyar Labdarugo Valogatott Hungary European Championships Uefa Euro 2016


Szalai Adam National Football National Football Teams Football Team


Adam Szalai Of Tsg 1899 Hoffenheim In 2017 Tsg 1899 Hoffenheim Sporty Fashion


Pin On Julian Nagelsmann


Hoffenheim Adam Szalai 9ine


Peter Gulacsi Football Players Football Players


Rodrigo


Ferencvaros 2018 Away Add Ads


Hungary 2 1 Croatia World Cup Runners Up Lose Euro 2020 Qualifier World Cup National Football Teams Football


Pin Auf 1 Schalke 04


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Sportsman Match


People Photos Tsg 1899 Hoffenheim Mainz Sports Jersey


Roland Sallai Of Hungary In 2019 National Football Teams National Football Football Team


4 Willi Orban Football Sports Sportsman


Julian Nagelsmann Head Coach Of Hoffenheim Talks To The Assistant Coach Julian Talk


Adam Szalai Of Hungary In 2019 Basketball Court Sports In 2019


Balazs Dzsudzsak Football Players Football Mens Tops

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel